Haluatko viihtyä ja voida paremmin työssäsi ja työyhteisössäsi, kaipaatko lisää työn iloa ja innostusta?

Tunnetko olevasi yksin isojen oppilashuollollisten ongelmien ja teemojen kanssa, kaipaatko uusia avauksia moniammatillisen yhteisoiminnan kehittämiseen?

Kohtaatko työssäsi vaikeita tilanteita tai ihmisiä (lapsia, nuoria, vanhempia tai työyhteisön jäseniä) joiden kanssa toimimisen koet haastavana? Kaipaatko tukea, työnohjausta tai ajattelukumppania näissä tilanteissa toimimiseen?

Kaipaatko tukea siihen, miten voisit auttaa oppilaitasi tai kollegoitasi  haastavissa tilanteissa tai miten voisitte tiiminä toimia paremmin, samaan suuntaan toimien ja toisianne tukien?

Onko riittämättömyyden tunne sinulle tuttu, kaipaatko keinoja kiireen selättämiseen ja aikaa sinulle merkityksellisten asioiden ääreen pysähtymiseen?

Ammattikasvattajan tärkein työväline on hänen oma persoonansa. Hyvinvoiva opettaja on hyvän opetuksen perusta ja tehokkaan oppimisen perusedellytys. Omaan hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen kannattaa satsata. Ammatillinen hyvinvointi on työstä nauttimista ja siitä innostumista, omasta jaksamisesta huolehtimisesta, olemassaolevien voimavarojen mielekästä hyödyntämistä, rohkeutta tuunata, asettaa rajoja ja pyytää apua silloin kun sitä tarvitsee. Apua on  ympärillämme ja saatavilla enemmän kuin usein tulemme huomanneeksi.

 • Räätälöityjä koulutuksia edellä mainittuihin työhyvinvointiteemoihin liittyen.
 • Henkilökohtaista tai ryhmille suunnattua työnohjauksellista valmennusta
  • Ajattelukumppanuutta, sparrausta, kuuntelemista ja kysymistä. Yhdessä asioiden reflektoimista ja uusien näkökulmien etsimistä, missä tahansa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan ammatilliseen kehittymiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen liittyvissä asioissa.
  • Keskustelun lisäksi asioita voidaan työstää luovien taide- ja kehoterapeuttisten menetelmien avulla tai vaikka kävelyllä luonnossa.
  • Jos tunnet tarvetta keskustella, pysähtyä kuuntelemaan itseäsi, energisoitua, löytää itsestäsi uusia ulottuvuuksia ja asioihin uusia näkökulmia, älä epäröi ottaa yhteyttä!
  • Työnohjauksellinen valmennus sopii erinomaisesti myös tiimeille, jotka haluavat kehittyä yhteisönä ja pohtia esim. moniammatillisen yhteistoiminnan kehittämistä kaikkia osapuolia paremmin palvelevaksi.
  • p. 0445351842 Jenni Kallio