Kohtaatko työssäsi haastavia tilanteita, oppilaita, vanhempia tai kollegoja?

Kaipaatko tukea, työnohjausta tai ajattelukumppania näissä tilanteissa toimimiseen?

Tunnetko olevasi yksin isojen oppilashuollollisten ongelmien ja teemojen kanssa?

Kaipaatko tukea siihen, miten voisit auttaa oppilaitasi vaikeissa tilanteissa paremmin?

Haluatko viihtyä ja voida paremmin työssäsi ja työyhteisössäsi, kaipaatko lisää työn iloa ja innostusta?

Onko riittämättömyyden tunne sinulle tuttu, kaipaatko keinoja kiireen selättämiseen ja aikaa sinulle merkityksellisten asioiden ääreen pysähtymiseen?

Opettajan ja kasvattajan tärkein työväline on hänen oma persoonansa. Hyvinvoiva opettaja on hyvän opetuksen perusta ja tehokkaan oppimisen perusedellytys. Siksi omaan hyvinvointiin kannattaa satsata. Ammatillinen hyvinvointi on työstä nauttimista ja siitä innostumista, omasta jaksamisestaan huolehtimisesta, uskallusta asettaa työlleen selkeät rajat ja pyytää apua silloin kun sitä tarvitsee.

  • Räätälöityjä koulutuksia edellä mainittuihin työhyvinvointiteemoihin liittyen.
  • Henkilökohtaista tai ryhmille suunnattua työnohjauksellista valmennusta
    • Ajattelukumppanuutta, sparrausta, kuuntelemista ja kysymistä. Yhdessä asioiden reflektoimista ja uusien näkökulmien etsimistä, missä tahansa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan ammatilliseen kehittymiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen liittyvissä asioissa.
    • Keskustelun lisäksi asioita voidaan työstää luovien taide- ja kehoterapeuttisten menetelmien avulla tai vaikka kävelyllä luonnossa.
    • Jos tunnet tarvetta keskustella, pysähtyä kuuntelemaan itseäsi, energisoitua, löytää itsestäsi uusia ulottuvuuksia ja asioihin uusia näkökulmia, älä epäröi ottaa yhteyttä! 0445351842 Jenni Kallio