Kaipaatko kuuntelijaa, peiliä ja rinnallakulkijaa henkilökohtaisen kasvusi tueksi? Keskustelut ja luova työskentely kanssani tukevat sinua kun haluat

  • pysähtyä tutkimaan elämääsi ja sitä mikä sinulle on tässä hetkessä oleellista merkityksellistä
  • olet isojen kysymysten edessä tai elämäntilanteesi kaipaa selkiyttämistä
  • tunnet olevasi jumissa ajatustesi kanssa ja etsit uusia näkökulmia
  • elämän merkityksellisyys tai itsearvostuksesi on hukassa
  • löytää elävyyttä, iloa ja sisäistä voimaa elää itsesi näköistä elämää
  • haluat kasvaa ammatillisesti ja löytää keinoja toteuttaa ammatillista kutsumustasi

Kahdenkeskeisissä keskustelua ja luovaa työskentelyä hyödyntävissä sessioissa kanssani pysähdytään tutkimaan yhdessä sitä kuka olet ja miltä elämä sinulle tällä hetkellä näyttäytyy. Olen sinulle läsnä, kuuntelen, kyselen ja autan sinua itsesi ja oman totuutesi äärelle. Intuitio on tärkeä johdattelijani. Se voi johdattaa meidät keskustelun lisäksi myös kehollisiin tai muihin luoviin harjoituksiin. Tarpeen mukaan tutkimme menneisyyttä, pysähdymme tämän hetken tuntemuksiin tai visioimme ja rakennamme tulevaisuutta.

Keskustelut kanssani ovat yhteinen tutkimusmatkamme Sinun ytimeesi ja ainutlaatuisen ihmisyyteesi. Tuen sinua kuuntelemaan ja löytämään sisäistä viisauttasi ja tunnistamaan voimavarojasi. Syvien tarpeidesi, toiveidesi ja unelmiesi yhdessä tutkimisen kautta löytyy myös tapoja liittyä maailmaan autenttisemmin ja kokonaisempana, itsellesi merkityksellistä tietä kulkien ja omaa ainutlaatuista lahjaasi maailmalle jakaen.

Sessiot kanssani toteutuvat tällä hetkellä Zoomin kautta etätapaamisina. Myös live-tapaamiset ovat mahdollisia. Ajanvaraukset numerosta 044 5351842.